Videozuil

Slide background

Hoe werkt de iGuestbook Videozuil?

Op de vraag: “Hoe werkt de iGuestbook Videozuil?” is het antwoord relatief simpel. iGuestbook gaat vanaf de reservering tot het leveren van de USB als volgt te werk. Mocht het verhaal niet helemaal duidelijk worden, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Na de reservering nemen wij contact op met de door u aangegeven contactpersoon. Dit is veelal de degene die iGuestbook als cadeau geeft. iGuestbook plaatst, op de door u gewenste locatie en tijdstip, de zuil met daarin de iPad.

iGuestbook heeft een APP die speciaal voor iGuestbook is gemaakt, zodat de kwaliteit van de video’s aan alle eisen en wensen voldoet. Ook is de iPad APP zo ontwikkeld dat iedere gast het direct begrijpt.

De gasten kunnen voor, tijdens en/of na het evenement de video opnames maken door eenvoudig te drukken op START. Iedere video opname duurt maximaal 60 seconden en is eerder te stoppen door op STOP te drukken. De dag na de bruiloft komt iGuestbook de zuil ophalen. Binnen enkele dagen kunt u de USB thuis verwachten. Zo kunt u al snel thuis nagenieten van uw evenement en genieten van alle persoonlijke boodschappen die uw gasten speciaal voor u hebben achtergelaten.

U reserveert iGuestbook eenvoudig door het online formulier in te vullen.

Een iGuestbook Reserveren? Vul het formulier in.

Bekijk hieronder enkele foto’s van iGuestbook