Trouwen

Slide background

Heeft u al nagedacht over het gastenboek?

iGuestbook op uw bruiloft

De trouwdag is voor veel mensen één van de belangrijkste momenten in het leven. Er worden kosten noch moeite gespaard om de dag te laten verlopen zoals het toekomstige echtpaar dit wil. Vrienden en familie komen bijeen om dit heugelijke moment te vieren. Er komt veel op u af op zo’n dag, daarom is het vrijwel onmogelijk om alle persoonlijke boodschappen en leuke herinneringen weer voor de geest te halen.

iGuestbook brengt dé oplossing! De videozuil van iGuestbook is het gastenboek waar al uw gasten voor en na de ceremonie, het diner en tijdens het feest een persoonlijke videoboodschap achter kunnen laten. Aan het begin van de dag zullen er voornamelijk felicitaties worden ingesproken, maar zodra het feest goed aan de gang is, zullen al snel de anekdotes en grappige herinneringen volgen.

In plaats van een ouderwets gastenboek, waar iedere gast zijn of haar naam in zet, is het met iGuestbook mogelijk om alle persoonlijke felicitaties en grappige herinneringen vast te leggen op video. Van al deze video’s wordt een USB gemaakt, waar u na alle drukte, op uw gemak, nog eindeloos van kunt genieten.

Wilt u toch wat tastbaars op uw bruiloft dan heeft iGuestbook een fotozuil waar direct geprinte foto’s uit komen! Bestel hierbij een gastenboek zodat u gasten de foto erin kunnen plannen en er een persoonlijke boodschap bij kunnen schrijven.

Een iGuestbook Reserveren? Vul het formulier in.

Bekijk hieronder enkele foto’s van iGuestbook