Beurzen

Slide background

Altijd al willen weten wat bezoekers echt van de beurs, uw stand of product vinden?

Digitaal gastenboek op beurzen

iGuestbook biedt de mogelijkheid om de mening van bezoekers vast te leggen. Het invullen van enquêtes is verleden tijd. Door een vraag of stelling centraal te stellen is het mogelijk dat de bezoekers, in maximaal 60 seconden, persoonlijk laten weten hoe zij over de vraag of stelling denken.

Indien u gebruikt maakt van social media of een eigen website, is het mogelijk om beeldmateriaal te delen als content voor uw internet pagina’s. Het is wel verstandig om dit te overleggen met de desbetreffende bezoeker om eventuele privacy te waarborgen.

Na de reservering nemen wij contact op met de door u aangegeven contactpersoon. iGuestbook plaatst, op de door u gewenste locatie en tijdstip, de zuil met daarin de iPad.

iGuestbook heeft een APP die speciaal voor iGuestbook is gemaakt, zodat de kwaliteit van de video’s aan alle eisen en wensen voldoet. Ook is de iPad APP zo ontwikkeld dat iedere gast het direct begrijpt.

De gasten kunnen voor, tijdens en/of na het evenement de video opnames maken door eenvoudig te drukken op START. Iedere video opname duurt maximaal 60 seconden en is eerder te stoppen door op STOP te drukken. De volgende dag komt iGuestbook de zuil ophalen. Binnen enkele dagen kunt u de USB thuis verwachten. Zo kunt u al snel thuis nagenieten van uw evenement en genieten van alle persoonlijke boodschappen die uw gasten speciaal voor u hebben achtergelaten.

Naast de applicatie waarmee u films op kunt nemen is het ook mogelijk om een enquête applicatie op maat te laten maken. Alle bezoekers kunnen dan een formulier invullen waardoor u contact gegevens van uw bezoekers ontvangt met daarbij hun mening.

U reserveert iGuestbook eenvoudig door het online formulier in te vullen.

Een iGuestbook Reserveren? Vul het formulier in.

Bekijk hieronder enkele foto’s van iGuestbook