Fotozuil

Slide background

Hoe werkt de iGuestbook Fotozuil?

Na de reservering nemen wij contact op met de door u aangegeven contactpersoon. Dit is veelal de degene die iGuestbook als cadeau geeft. iGuestbook plaatst, op de door u gewenste locatie en tijdstip, de printerzuil met daarin een professionele fotoprinter.

De gasten kunnen voor, tijdens en/of na het evenement de foto’s maken door eenvoudig te drukken op START. Zodra de foto is gemaakt kunnen uw gasten besluiten om deze uit te printen.  De fotozuil word standaard geleverd met 350 foto’s (10x15cm of strips van 5x15cm)

De fotozuil kan geheel naar het evenement worden aangepast zo kan het startscherm aangepast worden. Maar ook de lay-out van de prints. Benieuwd naar alle mogelijkheden neem vrijblijvend contact op met iGuestbook.

Na het evenement komt iGuestbook de zuil ophalen. Indien gewenst kunt u binnen enkele dagen alle foto’s digitaal of via een USB thuis verwachten. Zo kunnen u en uw gasten al snel thuis nagenieten met alle gekke, vrolijke en hilarische foto’s die tijdens het evenement zijn gemaakt.

U reserveert iGuestbook eenvoudig door het online formulier in te vullen.

Een iGuestbook Reserveren? Vul het formulier in.

Bekijk hieronder enkele foto’s van iGuestbook