iGuestbook gepubliceerd op Internethuwelijk.nl

Op het SYTTD event heeft iGuestbook kennis gemaakt het Internethuwelijk.nl; de inspiratiebron voor jouw grote dag! Het unieke concept van iGuestbook is voor veel bruidsparen nog onbekend, maar is zeker een toegevoegde waarde op elke bruiloft en daarom ook zeker op Internethuwelijk.nl. Een artikel over het concept en kosten op Internethuwelijk.nl informeert de lezers over de mogelijkheden wanneer zij out-of-the-box denken en niet willen gaan voor een standaard gastenboek.

Internethuwelijk.nl en LocoMix

Op Internethuwelijk.nl lees je alles over trouwen; van tips over het vinden van de perfect bruidsjurk tot de mogelijkheden op het gebied van huwelijksbedankjes. Het is een verzameling van unieke partijen die allemaal een bijzonder product of unieke dienst aanbieden. Dus ben je nog op zoek naar andere unieke partijen uit de branche en ben je nieuwsgierig naar wat zij voor jullie bruiloft kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op Internethuwelijk.nl! Inspiratie gegarandeerd!

Internethuwelijk.nl is onderdeel van LocoMix; aanbieder en producent van originele trouwkaarten en bedankjes. Op de website van LocoMix vind je naast unieke trouwkaarten ook uitnodigingen voor kinderfeestjes, communie vieringen of geboortekaarten. Voor deze gelegenheden zijn er ook bedankjes te vinden. Uniek aan het concept van LocoMix is de enorme collectie ontwerpen, de zeer snelle levertijd en de mogelijkheid om een volledig eigen ontwerp te creëren.