Videozuil op je feest en waarom deze helemaal hot is!

Videozuil - iGuestbook

Videozuil – iGuestbook

Wat is een videozuil eigenlijk?

iGuestbook is een videozuil, maar wat is een videozuil eigenlijk? Een videozuil is een gastenboek van deze tijd, namelijk een digitaal gastenboek. Alle gasten die aanwezig zijn op jouw feest, housewarming of bruiloft, krijgen de gelegenheid om speciaal voor jou een persoonlijke boodschap achter te laten. Dit gaat door middel van een filmopname van maximaal 1 minuut. De boodschap kan bestaan uit een leuke herinnering, een gelukswens of misschien zelfs wel een gedicht of een liedje!

Mocht het je niet lukken om de minuut vol te krijgen, dan is er de mogelijkheid om de opname eerder af te breken. Maar heb je het gevoel dat je nog meer wilt zeggen, dan kun je uiteraard zo vaak gebruik maken van het digitale gastenboek als jij dat wilt!

Waarom een videozuil in plaats van een ouderwets gastenboek?

Je zal wel denken, waarom zou ik een digitaal gastenboek nemen in plaats van een ouderwets gastenboek? Eigenlijk is het antwoord daar heel simpel op. Veel mensen zetten in een ouderwets gastenboek alleen maar hun naam neer en soms een kleine boodschap. iGuestbook zorgt er voor dat je je dag terug kunt beleven en alle aanwezigen terug kunt zien, ook over 25 jaar! Je krijgt namelijk een dvd thuis gestuurd met daarop alle opnames. Altijd leuk om op een regenachtige dag, onder het genot van een glaasje wijn, je feest nogmaals te beleven!

Dus waarom is de videozuil helemaal hot?

– Alle persoonlijke wensen altijd terugzien wanneer je maar wil!
– Het is helemaal van deze tijd!
– In plaats van alleen een naam krijg je nu een persoonlijk verhaal van al je gasten!
– De meest hilarische beelden kunnen voorkomen, helemaal als het ’s avonds na een aantal drankjes echt gezellig wordt!
– De opnames op een DVD gezet en wordt bij je thuisgebracht!

Reserveren

Heb je nu het gevoel dat iGuestbook bij jou op je feest moet staan? Dan kun je hem uiteraard hier reserveren!