Startevenement gemeente Utrecht – evenementen

evenement

Startevenement “De Volgende Stap”, Gemeente Utrecht


Een evenement met een centrale vraag?
Zoals jullie wellicht al weten, is iGuestbook niet alleen te gebruiken bij bruiloften, feesten en partijen. iGuestbook is ook goed bruikbaar op verschillende evenementen als beurzen, verjaardagen of zoals hier bij de gemeente Utrecht bij het Startevenement “De Volgende Stap”. Bij dit evenement was er een bijeenkomst georganiseerd waar verschillende gemeenteambtenaren op bezoek kwamen om de nieuwe trainees te leren kennen.

Wat is iGuestbook eigenlijk?
iGuestbook is een digitaal gastenboek waar alle gasten een persoonlijke boodschap in kunnen spreken in 60 seconde. In het geval van een beurs of een evenement is het bijvoorbeeld mogelijk om een aantal vragen te formuleren die aan de gasten worden gesteld, zodat de antwoorden ingesproken kunnen worden in de iGuestbook. De content die wordt ingesproken kan op zijn beurt weer worden gebruikt op je eigen website of social media. Ook een goede manier om meningen te peilen.

Kortom, het is heel leuk om een digitaal gastenboek bij evenementen te gebruiken!

Extra informatie nodig?
Mocht je vragen hebben over iGuestbook, het digitale gastenboek, dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen dan graag met het beantwoorden van specifieke vragen. Informatie over de tarieven van het digitale gastenboek vindt u hier.