iGuestbook op social media

iGuestbook op Facebook

iGuestbook op social media!
Wist u al dat iGuestbook op social media te vinden is? iGuestbook heeft een account op Facebook waar foto’s worden gedeeld van trouwlocaties waar iGuestbook is geweest, waar af en toe leuke acties voorbij komen en waar we nieuws plaatsen over iGuestbook om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. U kunt onze pagina volgen door naar de pagina toe te gaan via bovenstaande link naar Facebook en hem te “Liken”.

Naast Facebook heeft iGuestbook ook een Twitteraccount. Volg ons door op de onderstreepte link in de vorige zin te klikken om op de hoogte te blijven van de wat kleinere updates! Voor eventuele acties kunt u terecht op onze Facebook pagina!

Het nut van het volgen van onze social media pagina’s:
– Zo nu en dan komt er een leuke locatie voorbij! Mooi om zo inspiratie op te doen voor uw eigen feest!
– Eens in de zoveel tijd zijn er acties! Bij zo’n actie is het mogelijk om korting te winnen voor het bestellen van het digitale gastenboek. Dit gastenboek is te gebruiken bij Bruiloften, feesten, evenementen, jubilea en nog veel meer!
– Krijg te zien wat de ervaring van andere mensen is met het digitale gastenboek!